Vrijstaande woningen in 't Veld

29 augustus '24

In ‘t Veld ben je omgeven door een weids en groen polderlandschap. Heb jij altijd al vrijstaand willen wonen in een heerlijke landelijke omgeving? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog vrijstaande woningen vrij in ‘t Veld. Wonen in de kop van Noord-Holland, omringd door het West-Friese landschap, maar ook zo in het centrum van Schagen, Heerhugowaard of Alkmaar. Wat voor jou? Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van de laatste woningen.

image alt

Elegante vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen in ‘t Veld zijn elegant. Je woont in een kleine landelijke woonwijk met het polderlandschap als verlengde van je achtertuin. Hier kom je echt tot rust! De vrijstaande woningen hebben een oppervlakte van 151-159 m2. Met hun 3 slaapkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin.

Bekijk woningen
image alt

Tuin rondom

De vrijstaande woningen bevinden zich op een royale kavel met een tuin rondom. Creëer jij je eigen buitenkeuken? Of liever een favoriet plekje voor een kop koffie in de ochtend of tafelen op een zomerse avond. In ‘t Veld kan het allemaal.

Meer weten over de ligging? Informatie over de locatie
Benieuwd naar de planning? Bekijk de planning