Meerwerk in 't Veld Noord

25 juli '24

Heb jij een woning gekocht in 't Veld Noord? Dan wil je natuurlijk weten hoe je jouw woning helemaal naar jouw wens kunt aanpassen. Er is straks van alles mogelijk met jouw woning! 

image alt

Deel jouw ruimtes in zoals jij dat wilt

Met onze meerwerkopties krijg jij de regie over jouw woning. Zo helpen we je om jouw ruimtes in te delen naar jouw leef behoeftes. Plaats een dakkapel voor lichtere en ruimere slaapkamers.  Of vergroot je woonkamer met een uitbouw aan de achterkant van jouw woning. Er is ontzettend veel mogelijk en we helpen jou graag om je woning écht bij je te laten passen. 

image alt

Benieuwd naar de opties voor jouw woning?

Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw woning? Alle verkoopdocumenten zijn beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina. Je vindt ze ook terug in je Mijn Eigen Huis account. Op de technische omschrijving vind je hoe de woning standaard wordt opgeleverd. Voor het meer- en minderwerk bekijk je de koperskeuzelijst. Hier vind je alle opties om de woning volledig naar jouw smaak aan te passen. 

Bekijk woningen

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je een woning koopt in project 't Veld Noord, dan ontvang je een uitnodiging van Kuin B.V. om gezamenlijk de woning en jouw wensen door te nemen. Zaken als binnendeuren, tegelwerk en plafondafwerking zijn zomaar een greep uit de vele keuzes die je als koper moet maken. Om je alvast voor te bereiden op de afspraak met de kopersbegeleider van Kuin B.V. kun je nu doormiddel van een visuele tour door hun showroom wandelen. Hier krijg je al een goede indruk van de mogelijkheden die zij bieden. In de tour staan blauwe informatie buttons. Wanneer je deze aanklikt vind je aanvullende informatie over een specifiek product. Nieuwsgierig geworden en wil je alvast een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button.

Bezoek de virtuele showroom
Meer weten over de omgeving? Naar voorzieningen
Meer lezen? Naar het nieuwsoverzicht